Contacte

93 818 03 62 max@fusionapenedes.com

Horari oficina

Dilluns a Dijous 9 a 13h y de 16 a 19h Divendres 9 a 15h

Localització

C/ Tossa de Mar, 6 08720 Vilafranca del Penedès

Magnífica propietat ubicada al terme municipal de Vilafranca del Penedès, a només 1 km de l encantadora Vila. Aquesta impressionant propietat compta amb un total de 860m construïts, distribuïts estratègicament per oferir múltiples possibilitats.



En primer lloc trobem una encantadora masia de 200m², que conserva l encant rústic amb les bigues de fusta i ofereix un espai ampli i acollidor. Al costat de la masia, hi ha una casa annexa de 70m², perfecta per allotjar convidats o com a allotjament independent.



A més, la propietat compta amb un impressionant menjador-sala polivalent de 145m², ideal per a celebracions i esdeveniments especials. Per a aquells que necessitin espai d emmagatzematge, hi ha un magatzem de 275m², perfecte per satisfer qualsevol necessitat.



El celler de 170m² és un altre atractiu destacat d´aquesta propietat, proporcionant un espai ideal per als amants del vi i la vinificació. Aquí podràs explorar la teva passió pel vi i crear les teves pròpies etiquetes.



Pel que fa a l habitatge, compta amb 5 dormitoris i 2 banys, oferint comoditat i privadesa per a tota la família. Les bigues de fusta als sostres i la cuina amb xemeneia aporten un encant especial a la propietat.



La parcel·la on es troba aquesta propietat abasta un total de 5.800m², amb 4.700m² dedicats a vinya i oliveres. Gaudireu d un entorn natural i serè, envoltat de la bellesa dels camps i la tranquil·litat de l entorn rural.



Aquesta propietat és una oportunitat única per a aquells que busquen invertir en una propietat amb gran potencial. Tot i que requereix reformes, ofereix la possibilitat de crear la casa dels teus somnis en un entorn inigualable.



No deixeu passar l oportunitat d adquirir aquesta magnífica propietat. Contacta ns avui mateix per obtenir més informació i programar una visita!

Característiques principals

Superficie: 860 m² Dormitoris: 5 Aseos: 0 Banys: 2

localització

Video

Tour virtual

Demani informació

Demani informació sense compromís, pot posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'atendre'l i li contestarem el més aviat.

El vostre nom (requerit)

El seu email (obligatori)

La seva Telèfon (requerit)

Indiqui'ns el que desitja

 he llegit i accepto el Avís legal i Política de privacitat